Forum miłośników ciągników własnej produkcji

SAMy, łunochody, ESioki i inne konstrukcje własne

Wyszukiwanie zaawansowane
Teraz jest 22 wrz 2017, o 06:41

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Pilnie kupię most
PostNapisane: 10 lis 2013, o 19:51 
Offline

Dołączył(a): 23 sty 2013, o 15:58
Posty: 20
Jak w temacie most lublin żuk polonez duży fiat. najlepiej gdyby ktoś miał 2 sztuki


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Pilnie kupię most
PostNapisane: 10 lis 2013, o 23:08 
Offline

Dołączył(a): 20 wrz 2011, o 19:56
Posty: 65
Czemu nie zobzczysz na allegro, tablica?
Pelno tego.
http://allegro.pl/listing/listing.php?o ... st+polonez

Niektore nawet nie drogo, tylko 150 zl
Moze sie trafi z twojej okolicy. Trzeba obserwowac.

Tu masz nawet za 100zl.
http://allegro.pl/polonez-caro-tylny-mo ... 90367.html


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Pilnie kupię most
PostNapisane: 10 lis 2013, o 23:15 
Offline

Dołączył(a): 19 sty 2012, o 11:55
Posty: 1060
Bo z pewnością kolega myśli że taniej niż na portalach kupi.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Pilnie kupię most
PostNapisane: 11 lis 2013, o 09:12 
Offline

Dołączył(a): 23 sty 2013, o 15:58
Posty: 20
nie o to chodzi czy taniej, wole dać zarobić osobą z forum jeśli mają takie mosty, a 2 strona medalu jest taka, że ode mnie wszystko daleko:/ mam do kupienia uaza za 2000 do negocjacji 4x4 sądze ze za 1700 go wyrwę ale 300 km.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Pilnie kupię most
PostNapisane: 11 lis 2013, o 14:34 
Offline

Dołączył(a): 23 sty 2013, o 15:58
Posty: 20
Temat do zamkniecie mosty kupione oraz 2 skrzynie 4 od żuka + paka ze stelażem od żuka gratis za śmieszną kasę:D.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Pilnie kupię most
PostNapisane: 11 lis 2013, o 23:54 
Offline

Dołączył(a): 20 maja 2011, o 11:29
Posty: 380
Lokalizacja: Podlasie
osobOM

Za ile kupiłeś ten zestaw?


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Pilnie kupię most
PostNapisane: 12 lis 2013, o 11:29 
Offline

Dołączył(a): 23 sty 2013, o 15:58
Posty: 20
Witam za cały zestaw zapłaciłem 300zł sądzę, że to nie dużo jak na moją okolice teraz aby przerobić jeden most od żuka na zwrotnice od vito Które też gość mi odłożył już. Ma sporo gratów kopaczki konne pługi,brony,kultywatory konne i to po cenie złomu lub kilo w kilo


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Pilnie kupię most
PostNapisane: 12 lis 2013, o 12:42 
Offline

Dołączył(a): 20 maja 2011, o 11:29
Posty: 380
Lokalizacja: Podlasie
A "Twoje okolice" to?


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Pilnie kupię most
PostNapisane: 12 lis 2013, o 13:09 
Offline

Dołączył(a): 23 sty 2013, o 15:58
Posty: 20
Sochaczew. Gość ma silnik od żuka 2.4d i myśle jeszcze czy nie wezmę tego silnika


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Pilnie kupię most
PostNapisane: 12 lis 2013, o 17:05 
Offline

Dołączył(a): 4 lut 2011, o 13:42
Posty: 87
Kolego a dasz znać co z tym silnikiem, bo nic nie odpisujesz?


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Założyć forum
phpBB SEO