Forum miłośników ciągników własnej produkcji

SAMy, łunochody, ESioki i inne konstrukcje własne

Wyszukiwanie zaawansowane
Teraz jest 22 lis 2017, o 09:20

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: blokada mostu w multikarze
PostNapisane: 25 lis 2013, o 11:44 
Offline

Dołączył(a): 10 lis 2013, o 21:03
Posty: 2
Witam, słyszałem że w moście multicara da się dorobić blokadę, może ktoś wie w jaki sposób to zrobić?


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: blokada mostu w multikarze
PostNapisane: 25 lis 2013, o 21:22 
Offline

Dołączył(a): 18 sie 2010, o 22:23
Posty: 273
Multikar ma orginalnie fabryczną blokadę.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: blokada mostu w multikarze
PostNapisane: 26 lis 2013, o 12:36 
Offline

Dołączył(a): 10 lis 2013, o 21:03
Posty: 2
no właśnie ja mam most bez blokady i temu ze występowała fabrycznie chciał bym ja dorobić i nie wiem co bym musiał dokupić i co przerobić :?: :?:


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Założyć forum
phpBB SEO